Of course it is, it allways is

2009-10-29 @ 19:39:02

 

Vad jag gillar den här låten!

 


Åkte till det nyöppnade netonnet förut. Var ute efter en ny digitalkamera eftersom min gamla är sönder :(
Men fy fan vilken kö?! Blev ÖB istället.


Nu ska jag snart iväg till Dennis! Vi får se vad vi kommer fram till :)

When you see your life in someone else's eyes, That's what you get

2009-10-28 @ 21:03:21



Jag tycker om mina två små tussar!

You´re in my ego

2009-10-27 @ 10:58:55

Ny jacka och nya handskar


Girlsnight tonight

2009-10-23 @ 12:17:55

Nu sticker jag iväg till mamma. Ska hjälpa henne att färga håret. Sen blir det en sväng på stan. Lite hemlisar som ska fixas och ska även kolla in en vinterjacka =)
Ikväll blir det mys med tjejerna! Får se om jag kanske klämmer in lite träning mellan det också.

Är sååå trött efter att jag somna vid tre inatt.. men jag får skylla mig själv. Nåra mysiga samtal blev det iallafall och det var det värt! ♥

Tänkte jag skulle inviga mina lårhöga stövlar idag =D snyggt!


Gammal bild =)

2009-10-22 @ 23:59:59


Om en minut fyller en väldigt gullig kille år! Jag gillar honom ♥
GRATTIS!

It feels good in my body and mind

2009-10-19 @ 20:44:52

Har precis kommit hem från aerobicsen. Det är så roligt att träna! Nu gick vi ju ioförsig på aerobic 1 och hoppade över basic som man antagligen ska börja med, men det gick hyffsat bra ändå. Med lite mer övning blir vi bäst Sara ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slappa i soffan lite. Ska lägga mig skapligt ikväll eftersom jag ska möta Dennis vid bror tio över sju imorron. . . usch så tidigt. Egentligen är det många som börjar så tidigt, men när man inte är van känns det typ som att man ska dö när klockan ringer vid halv sex?!


Bild från USA 2007. Här ser ni förresten varifrån jag fick inspirationen till första bilden jag målade :)

Guitar cutie, He plays it groovy

2009-10-18 @ 23:16:44

Nu börjar jag bli trött. Ska tvätta bort sminket och borsta tänderna, o sen gå och lägga mig och drömma söta drömmar ♥

Gonatt!                                                                                                                   
                                           

Work in progress

2009-10-17 @ 23:53:19



Sitter och lyssnar på Melissa Horn och ritar lite. Men ska nog gå och lägga mig snart. Börjar få ont i handen, som förövrigt är helt svart nu. . . Får fortsätta nån annan dag!



Har jobbat idag och sen direkt efter jobbet bar det av hem till pappa för att fira lillasyster. Bjöds på smörgåstårta och massa annat gott. Hon fick underkläder och två egendesignade armband som Sara och jag pysslade ihop häromdagen, av oss alla systrar. Vi gick till Lotta design och köpte lite olika delar som vi satte ihop. Det är lite svårt och se vad det är för hängen, eftersom jag tog bilden med mobilen. Men på det ena är det en sjöstjärna, en nallebjörn, ett hjärta och en platta där det står systrar. Den andra har en liten prinsessa längst ut i änden.
 
(klicka för större bild)

Imorgon är det jobb 10.30-17, sen ska jag mysa med Emili och Hannah! Ska bli så roligt att träffa dom =)

Puss o hej!

Doesn't really matter

2009-10-17 @ 00:47:24

update.

2009-10-16 @ 20:51:25

Igår vaknade jag väldigt tidigt, Edin åkte ju tillbaka till Norge kl.6 på morgonen. Skjutsade honom till stationen. Men sen åkte jag hem i la mig o sov en stund till, hehe. På dagen gick jag och Sara några ärenden på stan. Fixade lite sånt som behövde fixas (hemlis) och så handlade jag även en väska/plånbok och ett nagellack från lindex.
På kvällen kom  Anna, Jenny och Isabelle hit. Vi gjorde bakad potatis med massa röror och sallad, Hallon/blåbärspaj med vaniljsås till efterrätt. Vi åt så vi blev dubbelt så stora! Massa tjejsnack också såklart =) Tack för en jättemysig kväll tjejer. Ni är bäst!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Cyklade hem i regnet. . .usch!
Sitter o väntar på att Hannah ska komma hit o mysa framför idol med mig =)



P.S. Saknar mitt ♥


Lite bilder från när Sara o jag va på stan igår.

. . . . . .

2009-10-14 @ 17:59:29

FAN!

Jag mitt klantarsel åkte till Tannerfors istället för Kanonhuset. . .(där passet egentligen är) 
så det blev ingen träning för mig idag. Step/aerobics hade ju suttit ganska fint annars. . .

Jag som hade fixat nya kläder o allt.



Men nu behöver jag inte tänka mer på det. Ska duscha, diska o få i mig något ätbart och sen ta bussen hem till myspysarn nr.1 =) Passa på och gosa ordentligt innan han åker tillbaks till Norge imorrn.


Den här bilden gjorde min lillasyster till min födelsedag =D haha den är rätt rolig tycker jag!

Fridusen själv fyllde ju förövrigt 15år igår =) GRATTIS GRATTIS lillsyrran!

Another one

2009-10-14 @ 14:43:09

Nu har jag lyckats göra en till :) Munnen råkade bli lite kladdig tyvärr. Var nog lite ivrig innan den svarta hann torka helt..

Men vad roligt det är!

Jag är med och tävlar =)

2009-10-13 @ 19:44:26

Jag hittade en rolig tävling på den här sidan. Det är en jätteduktig tjej som målar hur fint som helst och sedan trycker sina motiv på linnen, t-shirtar etc. Väldigt inspirerande =)

Här är en av mina favoriter!

Första försöket

2009-10-13 @ 19:01:56

Imorse ramlade pennorna in genom dörrinkastet. Så nu har jag äntligen kunnat testa dom! Det var inte det enklaste att lägga skuggorna på rätt ställe, men det är nog sånt man lär sig efter hand.
Jag köpte ett slags baskit. Funkar jättebra! Men det fattas dock några färger tycker jag. Det fanns inte någon riktigt bra hudton, och så vill jag gärna ha fler bruna och jordnära nyanser.

Jag började med att skissa med blyerts och fyllde sen i konturerna med en svart tunn penna (som följde med i baskitet) Sen var det bara att börja fylla i och tardaaaa:



Märkte att det inte var det lättaste att få till ett snyggt ansikte och händer! Så det är nåt jag måste träna på, men gud så roligt det är att måla! =)

Jag har blivit en sims - NÖRD!

2009-10-10 @ 19:20:44

Nu har jag tänt ljus i hela lägenheten, i varje rum. Så mysigt! Det är bara en speciell person som saknas här i soffan. Jag saknar dig! Men vi kanske ses snart? =)



Jag laddade ner alla sims-spel igår och installerade allt på datorn förut. Nu är jag fast. Verkligen fast!? Måste bara bygga, bygga , bygga =P Har ju sett att man kan ladda hem nya saker till spelet också, så nu försöker jag fundera ut hur man gör, det är inte lätt. Jag vet hur man gör, men får det inte riktigt att fungera =/
Gud vilken nörd jag är =P Haha!

Här i min soffa händer inte mycket. . .

2009-10-09 @ 21:31:08

Nala gapar, Caspian sover och Idol går på tv. Haha rolig fredagskväll =)

I'm just a little bit caught in the middle

2009-10-09 @ 15:06:23

promarker

2009-10-09 @ 12:55:22

Klickade precis hem de här =)

Godnatt

2009-10-08 @ 23:19:19

Phuu nu är jag jättetrött, det kom helt plötsligt, känns som att jag ska somna vilken sekund som helst. Det ska bli riktigt skönt att sova ut imorgon! Nu är jag ledig i tre dagar =)

Blev förresten väldigt inspirerad av en tjej förut idag, så imorgon ska det inhandlas en del grejer. Om jag hittar allt jag behöver vill säga. Det ska bli spännande och se hur det går =P

It´s a good day, I can feel it

2009-10-08 @ 09:09:43

Känns som om jag trippar runt på små moln. Vill bara hoppa runt till bra musik. Det är så härligt när man känner på sig att det kommer blir en riktigt bra dag =) Idag är jag glad.
Allt blir så mycket enklare med sällskap på morgonen! 




Kolla på bilderna. Vilken skillnad, på den till höger ser jag dubbelt så stor ut, typ som en rund liten boll =P hehe skumt!

Yesterday´s clothes

2009-10-07 @ 09:17:23

Haha vad blek jag är, ser jag på korten, lite är väl blixtens fel.. men kanske ska förbi solariet nån dag?



Ska bara borsta tänderna och föna håret så är det dags att åka till jobbet. Ser ut som att det är världens motvind idag :/ Det är det ju iof nästan varje dag i Linköping.

Memme ♥ hihi

2009-10-05 @ 22:56:38

Åhh så himla gullig du är Emili :D hihi vad jag log när jag såg detta!

I had a walk home. In the light of a fullmoon.

2009-10-05 @ 22:45:20

Har spenderat hela dagen hemma hos pappa. Sara och jag skulle ju vara duktiga och gå milen och handla mat. Så vi kom på att vi kunde göra det samtidigt. Två flugor i en smäll. Så efter att vi hade fixat oss tillräckligt snygga för att visa oss ute (tog typ en halvtimme för Sara, haha!) gick vi ut genom dörren. Då öppnades himlen och det började givetvis regna. . . Vi gick inte nån promenad. Vi handlade ingen mat. Vi gjorde mat och satte oss framför SATC boxen istället :)

Sen kom pappa hem från jobbet och jag friserade honom lite. Han behövde snygga till frillan inför klassåterträff i helgen. På tal om det, såg jag en gammal kändis från högstadieperioden när jag cyklade hem förut. Jag har lite svårt o minnas om han var lärare eller bara jobbade på skolan ..hm? Men iaf, det som kännetecknar denna lilla farbror är att han springer. Överallt, han springer typ vart han än ska. Liten grå farbror som springer till jobbet. Haha, alla som har gått på berga vet nog vem jag menar. Han sprang även ikväll. En pigg liten gubbe.

Har pratat lite med Emili i Gbg också. Fick ledsam information. Det är inte den här helgen hon kommer hem, utan helgen efter det :( Jag som hade sett fram emot det så, speciellt eftersom jag är ledig nästa helg! Så nu har jag en hel helg utan planer?! Haha, nä så är det ju inte riktigt. men ändå. . .

Take your armor off, you're not under attack

2009-10-04 @ 22:02:33

Fy fan vad vi har sålt bra på jobbet i helgen! Det är så himla roligt, man känner sig riktigt stolt :) Men de här dagarna slår nog allt i konstiga kunder. Har aldrig varit med om så mycket lustiga människor. En man frågade om han skulle följa med in på lagret.. Ehh NEJ! fick han givetvis till svar, hehe.

I fredags cyklade jag till Hannah efter jag slutat vid åtta. Kändes som att jag cyklade i evigheter innan jag kom fram, och jädrans kallt var det med! Men det var det värt. Hannah hade gjort tacos :D hihi mums!

Igår myste jag lite med Anna och isafisa hemma hos henne. Hon bjöd på te och ostfrallor som hon bakat alldeles själv?! Så goda!!

Nu ligger jag och slappar framför tv:n med laptopen i knät. Har ingen ork att hitta på nåt ikväll. Ibland är det skönt att bara va :) Imorgon ska Sara och jag vara duktiga och gå milen i skogen hemma hos pappa. Det ska bli så skönt att få vara ute i naturen! Blir nog en tur till Ekholmen också för att fylla på kyl&frys. Ska hinna klippa pappa också, eftersom jag har lovat och göra det i flera veckor nu. Så det är dags!

Emily, jag ligger fortfarande och skrattar åt erat lilla dilemma där uppe i Lofoten :D haha!

I´m going in for the kill, I´m doing it for a thrill, I hope you understand´´

2009-10-02 @ 08:45:19

Ska snart cykla iväg till jobbet. Tillbringar dagen med Jenny :) det blir kul!
Ikväll blir det mys med huni-buni, hoppas Jolin känner sig bättre och vill hänga med också.

Nä nu måste jag göra nåt med håret, för så här kan det inte se ut..



I´m boooored. . .

2009-10-01 @ 18:22:31



Tänkte att jag skulle vara lite kreativ idag och måla en tavla på mina nyinköpta canvas med min lila färgtub, men nej. Jag har noll inspiration! Jag har försökt med allt. Spelat musik hur högt som helst, studdsat runt här i lägenheten som en studdsboll, tagit fram dammsugaren i ett försök att städa, ätit en dumlekaka, ätit mat, gått ut en stund, lekt med Caspian, sett på Gossip. . . Känner inte direkt för att göra något speciellt, samtidigt som det bara rycker i ben och armar?! Herregud det finns nog inte någon mer rastlös människa just nu.

Inget kan stilla mitt oharmoniska sinne - det är väl bara så. . .

black and white - kate moss - inspiration

2009-10-01 @ 16:01:30

New haircolour

2009-10-01 @ 15:10:17


before and after