solhäng på taket

2010-07-29 @ 10:53:12


Igår blev det lite slappande på taket när jag sutat jobbet. Skönt när det spricker upp på kvällen :)

Grillning i Ekeberg.

2010-07-28 @ 08:56:47


Igår efter jobbet tog vi på oss löparskorna och begav oss upp för branta backar till Ekeberg där pappa & Karin campar med husbilen. Det var ca. 3,7km. Uppför i princip hela tiden. Så himla fint landskap bara en liten bit ifrån Oslo City. När vi kommit upp till Ekeberg möttes man av en härlig utsikt över hela Oslo :)


På campingen väntade grillat. Hemmagjorda hamburgare! Mums!
Efter en trevlig kväll sprang vi hem ner mot staden.. En mysig joggingtur i kvällsmörkret. (Jag orkade nästan springa exakt hela sträckan :D snacka om stolt!!)


Sen sov vi gott!

Pappa & Karin på besök!

2010-07-27 @ 09:15:23

Nu är Pappa & Karin på besök :) Igår blev vi bjudna på god middag på Aker brygge. Idag kommer de och hälsar på mig på jobbet. Så nu går jag till jobbet :)

Skulle hellre ligga på taket i strålande sol! Men idag är det grått och börjar säkert regnar när som helst...



Min nya bikini som jag köpte på BikBok när Isabelle och Daniel var och hälsade på.

Tusenfryd & regnparkas...

2010-07-26 @ 08:47:18

Igår var jag och Edin på Tusenfryd. Det började givetvis regna. Det blev bara några åk och sen inköp av regnparkas :P haha vad roliga vi såg ut.. och sen bar det hem för filmmys. Kör på lördag istället. Liseberg!

Nu är pappa & Karin påväg mot Oslo :) Ska bli mysigt att träffa dem!

 


Nu är det jobb! Ha dé!

Baby is home :)

2010-07-24 @ 23:32:33

Nu har Ed kommit hem från Sverige :) jippi!! Jag har saknat den sötnöten lite grann faktiskt!


Update..

2010-07-23 @ 17:31:45

Hej allihopa :)

Nu var det längesen det hördes nåt härifrån grannlandet. Känner att det är på tiden o uppdatera lite. Plus att jag absolut inte har några planer för dagen/kvällen. Så jag har egentligen inte så mycket för mig.

Har precis sett ett avsnitt av 90210, och har tänkt spendera resten av kvällen här med rumpan i soffan :) Längesen jag satt ensam hemma en fredagskväll utan planer, men det är rätt skönt! Kommer säkert sluta med att jag går ut o springer av mig lite.. rastlösa själ..

 


Igår var jag en sväng på H&M efter jobbet. Hittade denna svarta långklänning.. Som jag har letat efter en långklänning!! Jag tycker att det är så sjukt snyggt på andra men har aldrig hittat någon som sitter snyggt på mig. Får känslan av att jag ser ut som en dvärg.. Men denna vågade jag till och med ha på jobbet idag :)
Bara 149:-

Ha de!