Snart dax för jobb!

2011-10-15 @ 11:03:06

Nu är det snart dax för mig att cykla till jobbet. Idag bir det nog mycket att göra :D skoj! Igår hade jag och Hannah lite idolmys här hema hos mig. Resten av helgen vet jag inte alls vad som händer.. mer än jobb då. Vi får se :)

Ha en bra dag i solen allihopa!




Föresten, jag har glömt bort hur jobbigt det är med kattungar.. känns lite som att ha bebis.. tror jag. Skillnaden är bara att man vet var man har bebisen.. Lilo har blivit väldigt busig och leker med ALLT! Hon testar gränserna hela tiden. Som tur är har jag hjälp av storasyster/extramamma Nala som visar gott föredöme ;)

Kattbebis på besök :)

2011-10-11 @ 11:04:23

Har systers busfrö hos mig idag. Full rulle hela tiden (förutom när hon somnar någonstans sittande/stående/eller på de mest konstiga ställen..) Nala är helt underbar, jättesnäll och tålmodig <3




Så nu är det väl dags att bli klar med klätterträdet. Det får bli mitt projekt idag!

Mysmorgon!

2011-10-05 @ 11:12:07

En härlg sak med att vara student(som jag då) är att man ofta har tid att göra en extra god frukost, slappa lite framför tv:n och ta det lugnt på morgonen! Idag har jag gjort varm choklad med grädde och maränger på toppen :D (Man har ju oftast mashmallows på toppen, men maränger är jättegott! De smälter och blir lite sega. MUMS!)


De fina rosa muggarna fick jag av mina systrar i födelsedagspresent :)

Senare idag måste jag ge mig ut på stan. Behöver skriva ut två papper (vet inte var man kan göra det, antagligen på biblioteket?) och så måste jag köpa ett limstift. Är snart klar med alla skoluppgifter så det är skönt!
Jag håller ju på med ett hemma bygge här också.. :P och igår köpte jag de sista tygbitarna som behövs, så det hoppas jag att jag hinner bygga klart idag! Kan visa sen när det är färdigt :)

4 oktober

2011-10-04 @ 12:31:04

Just nu ligger jag i soffan med Nala på halsen. Hon snarkar mig lite sött i örat. Håller på med skoluppgifter som måste vara klara tills på torsdag. Svensk Modern Formgivnings Tradition, finns det eller ej?... ja vad ska man säga om det. Mer än att det är en väldigt luddig uppgift. Börjar kännas lite som jag gick på Katedralskolan och läste Tvärs igen :P hehe

På tal om nåt helt annat, kolla vilken söt vovve vi träffade på Kreta. Mitt uppe bland bergen vid ett litet fik.