Host host

2011-02-27 @ 10:55:30


Så här såg jag ut på jobbet igår. Det var en väldigt stilla dag. Alla satt väl antingen inne framför tv:n eller stod ute i backen o hejade :)
När jag kom fram till tågstationen på morgonen var jag väl i princip den enda utan flagga och ansiktsmålning :P haha de går verkligen in för det här! Kul o se.





Jag vaknade för ett tag sen av att mina grannar leker utanför fönstret, och jag har inte några persienner eller gardiner för, trevligt. . . Speciellt när vi kom hem runt två-halv tre igår och jag är genomförkyld. Min hals är inte som den ska! :(

Jag måste säga att det var ett under att Emily och jag klarade av att ta oss hem igår. Båda på höga klackar, i dc med nysnö upp för backarna till huset :P haha vi gick som ett V med fötterna. Ni vet som man gör med skidor. Det var det enda som funkade. Backen har aldrig känts så lång.

Nu ska jag äta lite frukost, och sen får vi se. Har ett starkt minne av att vi bestämde en biljarddejt igår ;)

Slappardag

2011-02-25 @ 15:33:20


Idag lever jag i min myströja. Vägrar ta på mig något annat! Hoppas på film och tacomys ikväll.
Ska gå till Europris och handla godis sen. Enda stället med "svenskt godis" och svenska priser ;) De har mina favoriter gröna och gula sura grodor :D

Dags att skotta lite kanske?

2011-02-25 @ 11:20:34


Jag längtar tills den här trappen är helt snö och is fri!



Bytte bort min fredag mot lördag, så idag är jag ledig :) Vaknade såklart vid åtta ändå. Det går inte att sova länge när man får. . . Har börjat få ont i halsen. Eller den är helt kliig och jag låter som en man :P

Jag har iallafall redan hunnit med att äta frukost (gröt med banan och äpplemos) och sett på en av alla Bring it on filmerna. En skön start på dagen!

Ska nog hoppa in i duschen nu och se vad dagen har för spännande att vänta :)

Converse :)

2011-02-25 @ 08:35:05

Nu har vi fått in massa converse i härliga färger! Kom in till oss på Nilson shoes Steen & Ström eller kika här :)

Det har lovats plusgrader till helgen också ;)

 

Lite kul :P

2011-02-24 @ 19:35:07

Imorse när jag gick till jobbet såg jag massa klotter på gatan.. Fan, tänkte jag. Usch vad fult! Men sen när jag kom lite närmre var det faktiskt fina meningar som stod, och klottret var ju på snön. Så det gör ju inget :) Det var lite kul!

Jag log iallafall lite, så det lyckades de ju med ;)







Ostepop och tända ljus

2011-02-23 @ 21:35:20


För en gångs skull åkte jag direkt hem efter jobbet. Förutom lite shopping på vägen :P (Var tvungen att köpa ett par skor från Din sko. Sjukt snygga!! Party party. Kan visa en annan gång.)
Jag har ätit lite mat, pratat med Memme :) och nu sitter jag i min säng med en skål ostepop och tända ljus. En lugn och skön onsdagskväll!

Hemma hos mig :)

2011-02-22 @ 22:12:06

Jag tänkte visa hur mitt rum ser ut. Jag gjorde om lite i lördags. Blev faktiskt väldigt fint och mysigt!



Min gata.

2011-02-22 @ 21:55:41

 

Så här ser det ut när jag går till jobbet på morgonen. Nu har det ioförsig börjat bli lite ljusare. Men det är iallafall väldigt fint. Vi bor rätt högt upp och i nedförsbacken ser man en liten del av området. Massor snö har vi här ute på landet också ;) Det är ganska stor skillnad mot inne i centrala Oslo. Skiljer säkert 5-10 grader i temperaturen med.

 

22 Februari

2011-02-22 @ 08:46:15


Imorse var det inte lätt att gå upp! Nu blir det jobb och sen spinning som jag på något konstigt sätt inte ser fram emot alls. Men ibland måste man tvinga sig själv :P hehe herregud. . .

Ciao!


Grått

2011-02-21 @ 21:54:22



Så här har jag sett ut idag. Ja, kanske inte sådär kissnödig.. :P haha såg det nu. Ser ju ut som jag ska springa till toaletten vilken sekund som helst.

Idag har jag iallafall jobbat och sedan myst lite på Tullins. Gud vad god mat det är där!!

Nu ligger jag i min stora säng med hela rummet fyllt av tända ljus, så mysigt! Snart ska jag nog snart sova, för jag tvingades precis boka ett 90 min spinningpass imorgon ?! JAG KOMMER DÖ. Gonatt!

Jacob All, bowling, solsidan :D

2011-02-20 @ 23:14:08


Vaknade upp med huvudvärk imorse. Börjar bli för gammal för sånt här.. Fick som tur var en treo av Markus. Den gjorde susen ;) Tur var det, för jag har haft en jättemysig söndag! Lunch på Jacob All, bowling och såklart solsidan.

Tack för en mysig helg! :)


Ser ni att det blir striiiiike ;)

Black and raspberry

2011-02-19 @ 17:50:18


Håller på o gör iordning mig inför kvällen. Lyssnar på NRJ. Herregud, bara party musik. Och utan reklam!? :D Det gillar vi!

Klackar. Svart shortsdress. Sotade ögon. Hallonröda läppar. Drinkar. Shake shake.

Så ser min kväll ut.





Middag & kino :)

2011-02-18 @ 17:33:29

Nu ska jag snart iväg och käka middag, sen blir det nog bio också :D Myskväll!!

Sommrigt!

2011-02-18 @ 17:30:00


Snacka om att man vill ha sommar när man provar de här :) Så himla fina! Tänk er till ett par upprullade ljusa slitna jeans, eller till en härlig långklänning. . .




Vi fick även in söta flipflop. Något som jag faktiskt har saknat tidigare sommrar. Och dessa har tyg mellan tårna, very good ;) slipper man få ont!



Jag kommer helt klart köpa mig ett par blommiga espadrillos. Men vilken färg jag vill ha på mina flipflops vet jag inte riktigt än :)

One two tree

2011-02-17 @ 22:40:28

Nu är jag rätt trött. Kom hem från Zumban runt nio, sen har jag bara duschat, pratat med pappa och slappat. För er som inte testat på Zumba någon gång tidigare, rekomenderar jag det starkt!! :D Sjukt kul! Men jag tror jag behöver lite mer övning på en del shake moves ;)



Upp piffat skyltfönster :)

2011-02-17 @ 08:11:45


Igår gjorde Paula och jag om lite i butiken. Det blev mycket fräschare, speciellt vid entrén/skyltfönstret. Så här ser det ut nu :) Vi har sjukt mycket Vagabond i butiken, så jag la dem i fokus. (Mycket fina modeller i år!) Blev riktigt fint!

Men frågan är om vi FÅR ha den affischen i en ram sådär.. Elise, om du läser det här :P Vet du?





Nej nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen dra iväg till jobbet! Ikväll blir det Zumba :D

Vi kom aldrig med på något Zumba pass igår, eftersom jag var så dålig i tisdags (mådde illa, trodde jag skulle spy hela dagen) och orkade inte gå in o boka pass. Men vi körde Step istället och sedan gick vi och åt på Bit. Världens godaste sallader!!

Ha en fin dag!

Something is missing

2011-02-14 @ 22:40:44


Jag vill också få en ros, äta god middag och pussas hela kvällen... Någon alla hjärtans dag måste man väl vara utan antar jag. Men det känns lite tomt.


Hjärtats dag

2011-02-14 @ 08:33:35

Hoppas alla får en mysig alla <3 dag :D

 

Kom hem vid nio igår. Precis lagom till Wallander :) Nu ska jag iväg till skattekontoret en snabbis (får se hur snabbt det går) innan jobbmöte. Ikväll blir det träning med Emelie! Ha en bra dag allihopa :)

Låga boots.

2011-02-13 @ 14:28:37

Till våren kommer det in många boots i olika varianter. Här är fyra modeller som jag väljer mellan. Det lutar mest åt modell nr.1 tror jag, lite nättare än de andra.





Påväg hem till Oslo.

2011-02-13 @ 14:03:47

Allt går sönder :(

2011-02-12 @ 19:58:48

Min nya dator, bara tre veckor gammal har gått sönder :( Tur att jag har gamla bettan som fortfarande går...
Sen har tydligen badrummet havererat hemma i Oslo. Slangar överallt. Men det är bara världsliga ting antar jag...

Hos syster.

2011-02-11 @ 14:34:05





I onsdags åkte jag till Varberg för Kick off med resten av butikscheferna på Nilson. Två dagar med massa mat, dricka, prisutdelning och dans :D Älskar att bo på hotell. Speciellt hotellfrukosten! Hann även med en genomgång om höstens trender. Väldigt spännande, och mycket fint!


Nu sitter jag hemma hos lillasyster i Linköping och vill verkligen inte gå ut. Sjukt mycket snö som i resten av Sverige.. men ska jag nog ta och ringa till pappa och se vad han har för sig :)

Ikväll blir det lite kalas för mammas sambo som fyllde år igår. Grattis Patrik!


Detta ser jag när jag tittar ut genom fönstret...

2011-02-08 @ 08:14:12

...behöver jag säga mer. Trodde det skulle ta slut när plusgraderna kom.

Gomorron :)

2011-02-07 @ 08:22:54



Idag blir det shopping!! Hoppas jag ;) Brukar alltid vara svårt att hitta något när man måste..
Men först jobb!

News from Oslo!

2011-02-05 @ 13:41:51

Tänkte jag skulle uppdatera lite grann här :) Var ju ett tag sen jag skrev här sist.. Mycket har hänt! Känns som mitt liv har förändrats totalt.. Både på gott och ont. Just nu känns det väl mest lite tungt, men det kommer gå över, det vet jag! Väntar bara på att jag ska "falla över" på den glada sidan av cirkeln igen ;)

Här är iallafall en liten del av mitt hem. Jag har flyttat två gånger sedan sist, och delar nu en källarlägenhet med Emily. Jag flyttade in i början av året och Emily kom för en vecka sedan :)
Vi trivs faktiskt riktigt bra! Stort, ljust och lugnt. Precis som vi vill ha det.

Nu ska vi alldeles strax gå till affären. Får se när jag skriver igen, vem vet jag kanske återupptar bloggandet?

Ha det bra sålänge!