Roadtrip

2011-03-27 @ 09:33:10

Nu drar vi till Sverige en liten sväng. Shoooopping :D

Promenad ute i vår solen.

2011-03-26 @ 17:53:33


Nu har jag och Emily kommit hem från en liten promenad i området. Vi stannade till i en Kiwi butik ( Påminde väldigt mycket om Lasses livs :P sådär liten och lite gammaldags) Där köpte vi tacogrejer och dip, gurka, morötter och chips.

Vi känner oss båda lite hängiga så det blir myskväll ikväll. Jag skulle egentligengått på en spelning och sen hängt med Emelei & Jaklin ut. Det byts nu ut mot Tarzan på Disney channel ;) haha

Imorgon hämtar Guro upp mig vid tio, så blir det roadtrip till Sverige :D









Lite bilder från promenaden.

Ålders-noja?!

2011-03-24 @ 20:59:46


Herregud vad tiden går fort! Imorgon har vi haft öppet ett helt år!? Helst sjukt! Jag har bott i Oslo i lite mer än ett år.


Och snart är det april.. Tiden springer iväg. Inte nog med det är jag mitt uppe i en liten ålders-noja-period. Det har nog alla jag umgåtts med på senaste tiden märkt av :P


Mitt resonemang går så här. Nästa år fyller jag 25 år. Halvvägs till femtio. Aaahh. Bara tre år kvar tills jag hade tänkt att jag skulle fått mitt första barn. Och innan det måste jag ha träffat "den rätta", och vi ska ju gärna varit tillsammans i några år innan barnet kommer. Därimellan vill jag självklart ha utbildat mig till något jag gillar och förhoppningsvis hittat ett bra jobb. Köpt bostad och bil. Och innan jag börjar plugga vill jag ut o resa och se världen, helst långt långt härifrån ;)


Mycket kan hända på några år, men jag har just insett att jag faktiskt är vuxen nu och måste ta tag i allt. Tror jag. Jag vet faktiskt inte om jag orkar :P


Skulle vilja vara liten igen. Leka på gatan och inte ha några bekymmer alls.




Så här såg jag ut idag.

Gummistövlar och solsken!!

2011-03-22 @ 21:51:06


Nu sitter jag i min säng efter en lång dag på jobbet. Ska nog bara ta bort sminket och göra iordning mig inför kvällen, och sen gå o lägga mig. Ska bli så skönt att krypa ner under täcket.


Idag var det väldigt varmt. Hela 12 grader :D Det vill vi ha oftare. Nu var ju jag ioförsig inne hela dagen, men fick en liten skymt av det när jag sprang ut och köpte ballonger till vårt 1-års kalas :) På fredag har vi haft öppet ett år! Det firar vi med 20% rabatt på hela sortimentet ;)

Nu när det har blivit plusgrader smälter ju snön till floder. Speciellt ute hos mig här på landet! Så det var verkligen väder för gummistövlar. Jag känner mig tvingad att gå/hoppa i alla pölar jag ser när jag har dom på mig :P Blir lite utav en tvångstanke att beté sig som ett barn igen... skumt.. härligt är det iallafall :D




Shopping och träning

2011-03-19 @ 09:56:12

Nu har jag precis vaknat. Ska ta en dusch och äta lite frukost :) Sen ska jag möta upp Emelie på stan för lite shopping i solen. Halv fem blir det Elixia Power. Det är mina planer för dagen än så länge.


Så här såg jag ut igår. Kör nog på en likadan frisyr idag. Så skönt att få upp och bort håret, men inte bara i en vanlig toffs. Så här ser det mer ut som en frisyr tycker jag :)






P.S. Nästa vecka ska det bli ca 10 plusgrader och sol mån-ons. :D Hoppas på en likadan fortsättning också!
Åh så skönt! Solglasögon, vårskor och vårkläder!!


Ha en fin lördag! :)

17 mars

2011-03-17 @ 20:51:27

God morgon!

2011-03-17 @ 07:36:02

Morrn morrn :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig redo för jobbet! Hoppas alla får en fin dag!

Puss o hej!

Solbrillsväder :)

2011-03-16 @ 21:51:59



Idag har det varit strålande sol!! Första gången jag använde mina solbrillor. Det ska jag göra varje gång solen kikar fram nu ;) Man måste ju intala sig själv att det snart är vår, fast det forfarande ligger decimeter med snö på marken...




Idag har vi haft säkerhetskurs med jobbet. Det var intressant! Efter det tog vi en liten runda på stan och satte oss sedan på ett café och tog det lugnt.

Veckan och helgens planer är inte många. Jobb torsdag, fredag. Kanske en liten shoppingtur på lördag och sedan den traditionella söndagsdejten med Elise & Co :D Denna söndag blir det nog att åka kälke i Korketrekkeren. Det ska bli väldigt kul!

För er som är nyfikna på hur butiken ser ut :)

2011-03-15 @ 22:25:11


Välkommen till Nilson shoes Steen & Ström :)

















13 mars

2011-03-13 @ 13:13:13


Nu ska jag bara fixa iordning mig lite och hänga upp tvätten, sen åker jag in till stan för att träffa Elise. Mys :)


Lite bilder från vår dag i Tryvann :) Solen sken och det blev en riktigt härlig dag ute i backarna!
Nu har jag tyvärr väldigt ont i benen av både blåmärken och träningsvärk...










Vi drar till fjällen...

2011-03-12 @ 08:49:00

 

Nu tar vi på oss täckbyxor o underställ och åker till Tryvann :) Blir lite slalom denna gången med. Det var så kul o åka på alla skogsstigar. Då är det lite lättare med skidor än snowboard.

Sen ikväll åker vi hem hit och gör god mat o myser framför finalen i Melodifestivalen.

 


Två bilder från igår :)

Natti natti!

2011-03-10 @ 22:42:31

 

Nu ska jag strax sova, är sjukt trött efter träningen. Zumban gick rätt bra den här gången :thumbup: Riktigt kul! Bara synd att jag är så otränad..

 

GONATT! :tired:


Leopard

2011-03-10 @ 08:56:07


Nu är jag stressad!!! Måste springa iväg till tåget..

Så här ser jag ut idag. ( Måste tvätta min spegel ser jag :P )

Solen skiner :) och ikväll blir det zumba. Jag är glad!



Ha en härlig dag!

Regn och snöslask.. :(

2011-03-09 @ 21:07:30


Nu ligger jag i min säng och är propp mätt! Men är ändå jättesugen på något.. så typiskt mig.

Det är så sjukt stilla på jobbet. Vi står liksom bara där. Önskar bara att den här äckliga snön vill försvinna så vi kan börja sälja och använda converse och andra vår skor! Längtar sjukt mycket tills man kan ha skinnjackan. Allt blir så mycket lättare då!



Ett par skor som jag inte har visat. Köpte dem för ganska längesen, men har inte riktigt haft användning för dem i snön.. :P Det syns ju ioförsig inte till några som helst vårtecken ute hos oss, men på jobbet (inne i stan) känns det ändå helt okej att börja använda dem ;)



Tror jag ska sätta på en film nu. Trevlig kväll!

Örhängen

2011-03-06 @ 16:16:08


Två nyinköpta örhängen. Fjädrarna är så himla fina!!





Outside my window

2011-03-06 @ 13:13:18

Grannens kisse och ett härligt soligt vinterlandskap.



Off to Ullared o Varberg ;)

2011-03-01 @ 08:18:32

Nu sticker jag iväg på kurs i två dagar, men innan det ett litet stopp på Gekås :D

Jag saknar min lille plutt!



Om det är någon som läser detta och skulle vilja låna/ta hand om en övergosig liten hårboll fram till sommaren är det bara att höra av sig! Det är en riktig primadonna på några år. Vet vad hon vill och berättar det gärna ;) hehe
Framför allt älskar hon gos, och banan..