Öppningen 25/3

2010-03-29 @ 09:28:21

I torsdags öppnade vi butiken :) Det var en lyckad dag med många kunder!



Hinner inte skriva så mycket. Ska iväg till jobbet strax!

Vi kommer hem i påsk :D ska bli så skönt och komma hem!

Sneak peek 2

2010-03-22 @ 15:45:35

Det har hänt väldigt mycket sen jag skrev sist. Jag har precis avslutat en 50-timmars vecka och ska precis ge mig in i en ny. Mycket arbete nu innan öppning. Som tur är kan jag ta ut mitt överarbete i lediga dagar sen eftersom jag inte får mer i lön även om jag sliter som ett djur :P Jag har inget liv i veckorna. Är helt slut när jag kommer hem och somnar runt nio-halv tio... hehe

Men på torsdag smäller det. Då öppnar vi våra portar och alla som vill är hjärtligt väkomna att komma förbi o köpa skor :D Det ska bli väldigt spännande!!





Kontoret är väldigt stökigt för tillfället.. Men ungefär såhär ser det ut. ( Minus några stolar och flaskor :P )


Helgen har varit väldigt lugn. Först jobb i lördags och sen gick Edin och jag på bio och såg Alice in wonderland i 3D på kvällen. Den va väl ingen höjdare enligt någon av oss, men det är alltid roligt att göra något istället för att ligga i soffan o glo på film.

På söndagen åkte jag till Emelie. Vi köpte godis, 14:-/hekto?! Norska?! Helt sjukt?! Jag och Edin har börjat smida planer på att öppna en svensk godisaffär här :P hehe

Annars har jag väl bara jobbat-ätit-sovit :P

Sneak peek

2010-03-14 @ 09:15:54


Nu har ju arbetet i butiken börjat. Jag får hjälp av Elise som är butikschef på Nilson ute i Sandvika. Hon är en jättegullig tjej och vi har väldigt roligt ihop! Det känns väldigt skönt att ha stöd från någon i min egen ålder ;)

Så här ser butiken ut just nu. (Eller bilderna är ifrån torsdags.) Men i fredags var Elise och jag där ensamma, utan byggarbetare, så vi monterade lite möbler till kontoret och flyttade in sex pallar med varor in på lagret. Annars ser det mesta ut som på bilderna.

Jag hoppas innerligt att datalinjen är fixad när vi kommer på måndag. Den skulle varit klar i torsdags, så vårat arbete med att leverera in varor, lägga in personal, göra schema osv är lite försenat. Men det är sånt man får räkna med. På måndag kommer resten av personalen, så då är vi lite mer arbetskraft :) Det ska bli riktigt spännande att träffa dem och se vad det är för tjejer!




Det här är gången upp till butiken. Elise sitter här på ett av tre stora trappsteg som följer gången upp mot butiken. Det är en så himla cool design på butiken och det lär bli en väldigt unik utformning! Bakom draperiet breder butiken ut sig..



Det här är mitt blivande kontor :) Riktigt fint! Inredningen kommer vara i svartvitt. Det är rätt ovanligt att man har såhär stort kontor.. och lägg märke till fönstret som tar upp hela den högra väggen, så härligt! Snacka om att jag ska inreda!! :D haha kuddar i fönstren...bla bla bla

 

         Bättre bild på fönstret i kontoret.                           Bakom draperiet. Det som ska bli butiken :)

Jag ska ta lite bilder då och då så att ni kan följa utvecklingen :) Och sen när vi har öppnat den 25 mars måste ni givetvis komma och köpa skor av mig ;)


Ha det bäst!! Jag saknar er litegrann ;P

Första dagen avklarad!

2010-03-08 @ 17:19:50

Då var första arbetsdagen avklarad :) och det känns jättebra!

Jag och den blivande butikschefen i Trondheim var på Nilson på Bogstadveien och fick lite grundläggande information och upplärning av butikschefen i den butiken. Det var egentligen inget nytt för mig eftersom det är ungefär samma på Din Sko. Värre var det nog för den andra nya butikschefen som aldrig arbetat med skor innan. Men han däremot hade varit butikschef tidigare så vi har båda lite erfarenhet sen innan, men olika.

Vi fick varsin rutinhandbok "bibeln" som dom så fint kallar den. Där i står allt! Den ska jag bläddra igenom nu tänkte jag och så fick vi i "läxa" att göra ett schema för våra anställda.

Strax kommer Emelie förbi så ska vi laga lite mat! Ska bli gott :)



Imorgon är det work shop med alla butikscheferna i Norge. Verkade som att de flesta är mellan 21-24 år, så det känns roligt att alla är i samma ålder! Sen på kvällen blir det middag med alla BC, jättetrevligt att lära känna alla!

Ha det bäst! Nu ska jag läsa ;)

A walk in the sunshine

2010-03-07 @ 17:39:53

Gårdagen var solig och härlig. Jag och Edin hade en heldag med promenader i stan bland affärerna och en tur ut till IKEA. Blev inte så mycket köpt, eftersom vi knappt har någre pengar denna månaden :)
Men det var skönt att komma ut i det fina vädret och se var allt ligger här i Oslo. Det är inte så stort här inne i centrum, och det går massor trikkar och bussar överallt, vilket gör det enkelt att ta sig runt!




Vi gick uppför Karl Johan mot slottet och Edin visade mig var Bogstadveien ligger så jag vet vart jag ska imorgon när allt börjar!!! Gaahh vad jag börjar bli nervös :D



Vi kom precis när alla soldater hade uppställning :) haha vad roliga dom ser ut med sina toffsar..




På kvällen väntade utgång med alla Emelie´sar med flera :) Vi gick till Smuget. (Stället där Edin jobbar ibland.) Var mest 30+are men vi ahde roligt!!




Jag måste ju bara ha med en outfit bild också ;)
Så här såg jag ut på kvällen.


Ha det gött allihopa ♥

Flyttat till Oslo!

2010-03-05 @ 11:37:20



Vi är nu framme i Oslo, har varit här i två dagar. Lägenheten är väldigt fin, MEN var helt ostädad när vi kom. Jag har nog aldrig varit så äcklad. Jag överdriver inte, utan det var verkligen äckligt! Så gårdagen gick till att städa igenom hela lägenheten och tvätta alla sängkläder. Jag tycker inte att det är okej att man som hyresgäst ska behöva städa när man flyttar in! Hon hade inte heller tagit bort alla sina saker som hon lovat, och tvättkorgen var full med hennes smutstvätt.
Här blir vi nog inte kvar längre än två månader. Ska sätta igång och leta efter nytt direkt!

Edin har börjat sitt nya jobb och han verkar trivas! Jag börjar på måndag. Ska bli hur spännande som helst :)
Från och med på måndag har vi personalrabatt på H&M, Monki och alla butiker inom Nilsongroup. Sambolivet har sina fördelar ;) hehe

Igår var Emelie här på taco och filmkväll. Känns jätteroligt att vi bor här samtidigt! Vi ska leta gym nu också, får se hur det går.. :P

Ha det bra där hemma allihopa :) (Ska försöka uppdatera här så ofta jag kan)

Puss o hej!